Nærmer os Melbourne!!

Fra Sydhavet endnu en hilsen. Vi kan berette, at det frygtelige jordskælv i går i Japan trods alt ikke er nået ned til os.  Den østlige og nordlige del af Australien og new Zealand har haft tsunami-varsel. Men ikke her hos os. Stakkels japanere. Man har slet ikke set størrelsen af katastrofen endnu.  Og Skynews Australia har iøvrigt haft en fantastisk god og live dækning af katastrofen. Og har det stadigvæk.
Regn-uvejret oppe i det nordøstlige Australien er heller ikke nået hertil. Vi har det dejligste vejr med 24-27 grader og fuldstændig rolig sø.  Delfinerne hygger sig langs skibet. Og der er også masser af store hvide fugle, der nu følger os.  Der er sikkert også hvaler og hajer. Men dem har vi ikke hilst på endnu.
I går besøgte vi Adelaide. Sydaustraliens hovedstad. Og den eneste storby hernede, som ikke er anlagt af britiske straffefanger. Det er en hyggelig storby på over 1 million indbyggere – flot placeret mellem bjergene og havet. Den er rar og venlig – og også lidt kedelig. Ikke en omvej værd, som Michelin ellers ville ahve skrevet. Vi hyggede os på byens store centrale marked og i Chinatown.
I morgen skal vi gøre Melbourne hele dage. Først en rundtur i storbyen. Og så møde Liselottes australske grandfætter Kaare, som vi ladrig har truffet før. Det skal nok blive hyggeligt.
Og ellers nyder vi den friske havluft og den store himmel. Med solen i nord. Og med Sydkorset på nattehimlen. Alt dette kombineret med god mad og drikke holder os godt på puden natten over. Også selv om vi forstyrres lidt af, at vi hele tiden skal sætte uret en time frem. Tidszonerne skifter i dette store land. Så nu er vi 10 timer foran jer alle !
Fra Melbourne fortsætter vi til Mary’s hjem-ø, Tasmanien. Og her har vi planlagt et par dejlige udflugter. Mere herom senere.
Hele vort krydstogt er på 10.600 km. Men der er heldigvis stadig lang tid til dets slutning I Sydney den 24. marts J 

About cruising2downunder

Globetrotter - communicator - web 2.0 networker
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s